Kut van buurvrouw sex leer


kut van buurvrouw sex leer

Heel even kijk ik recht in de ogen van de buurvrouw, met een brede glimlach blijft zij mij aankijken. Ik krijg een duimpje van haar dan draait zij zich om en loopt van het raam weg. Ik ga naar binnen en maak de laatste dingen af in huis, ik denk niet meer aan het voorval met de buurvrouw. Na een uurtje is alles klaar, ik ruim de spullen weer op, ondertussen heeft de postbode het nodige op de mat gegooid.

Na die dingen doorgenomen te hebben doe ik mijn pc even aan. Als ik de mailbox open komen er gelijk een stuk of tien nieuwe mailtjes in beeld, de reclame dingen gooi ik direct weg. Er staat ook een mail van iemand die ik niet ken, maar het is wel een Nederlandse afzender.

Deze mail open ik als laatste. Meer staat er niet in, mijn gedachte gaan direct naar de buurvrouw. Als ik even nadenk weet ik ook hoe zij aan mijn e-mailadres komt. Mijn eigen website weet zij ook en daar staat mijn email op. Zonder veel meer dingen erin stuur ik hem weg.

De middag ziet er nog steeds heerlijk uit, nadat ik een boterham heb gegeten kleed ik mij om in mijn leren pak. Even later sluit ik mijn huis en loop de schuur in, bij de schuur draai ik mij heel even om en zie de buurvrouw weer achter het raam staan. Zij staat een beetje verdek opgesteld en heeft waarschijnlijk niet in de gaten dat ik haar heb gezien.

Als de motor buiten staat pak ik mijn helm met een laatste blik op het raam van de slaapkamer draai ik de poort op slot.

De buurvrouw was niet meer te zien, ze zal waarschijnlijk wel ergens in het huis zijn verdwenen. De rit die middag is heerlijk ontspannen, op een gegeven moment rij ik samen met een paar andere motoren langs een paar heerlijk stuurwegen, aan het einde van die wegen gaan wij ieder onze eigen weg met een groet van de hand nemen we afscheid.

Ik rij op mijn gemak terug naar huis onderweg tank ik nog even voor het geval dat ik morgenochtend ook weer ga rijden. De tank is weer vol nu hoef ik mij geen zorgen te maken als ik morgen weer een stukje ga rijden, dat ik eerst moet tanken.

Als ik thuiskom staat de buurvrouw in een mooi luchtig zomerjurkje in de voortuin, er komt een brede glimlach op haar lippen als ze mij ziet. Ik rij de motor door de poort en sluit deze direct weer. Als ik mijn jack uit heb pak ik eerst even wat spul om de vliegen van mijn motor af te halen.

Als hij weer schoon is rij ik hem achteruit de schuur in en zet hem daar op slot. In huis trek ik de rest van mijn motorkleding uit. Onder mijn leren broek draag ik nooit een slip omdat de randen van die slip te hard in mijn benen drukken en het rijden ongemakkelijk maakt. Als ik even later weer ben aangekleed loop ik de kamer in, druk de computer aan en ga even naar het toilet.

Ik ga daarna de keuken in en pak een paar dingen uit de vriezer die snel warm zijn in de magnetron. Met een bord en een lekker warm stuk pizza ga ik bij de computer zitten, ik kijk eerst even op een paar forums en geef daar wat antwoorden. Dan open ik mijn mailbox, zodra deze zich heeft aangemeld krijg ik ook te zien dat er vijf nieuwe mails zijn. Het zijn zoals gewoonlijk weer drie reclame dingen. Een is er van mijn grote vriendin waar ik mee heb afgesproken voor dinsdag.

In de mail laat ze nog even weten hoe laat ik bij haar kan zijn, en dat ze er erg naar uitkijkt. Ik zet deze in het mapje waar ik tot nu toe al onze mails heb staan. Dan open ik de laatste mail, het is weer een mail van dezelfde vrouw als van heden morgen. Ik denk dat het de buurvrouw is.

Je mag een foto sturen, maar liever wil ik het in het echt. Ik lach even om deze bekentenis en schrijf direct een antwoord. Ik druk op verzenden, even later druk ik het scherm uit om even lekker te gaan douchen.

Na een poosje kom ik weer beneden, na de mails gecheckt te hebben ga ik naar buiten. Ik zet mijn tuinstoel even zo neer dat ik het meeste in de gaten kan houden.

Door de manier waarop ik nu zit kan ik de ramen bij de buurvrouw ook goed zien. Er is geen enkele beweging te zien achter de ramen. Ik zet koffie en doe het meer dan normaal voor een persoon, stilletjes hoop ik dat ze komt.

Als de koffie klaar is gaat de bel, mijn hart springt op en heel snel sta ik op en ren bijna naar de deur. In de gang blijf ik even staan om het niet al te doorzichtig te laten zijn. Dan open ik de deur: Henk is weg en de kinderen zijn uit logeren. Lachend ga ik aan de kant om haar binnen te laten, als ze langs mij heen loopt voel ik haar lichaam heel licht tegen mij aan komen.

Er springen allerlei erotische gedachten bij mij naar boven, met een rustige stap loopt zij voor mij de kamer in. Ik bekijk haar achterkant op mijn gemak en wat ik zie is heel lekker. Een paar grote bewegende billen, niet al te groot maar wel iets waar ik al lang van droom om eens mee te spelen.

In de kamer blijft ze even staan: Lachend kijk ik even naar haar: Geheimzinnig lachend loopt ze verder naar buiten. Ik zet even later de kopjes op de tafel: Lachend kijkt ze mij na als ik de koeken haal, even later houd ik de trommel voor haar.

Gulzig pakt zij er een koek uit. Lachend kijk ik haar aan. In haar ogen brandt een warme gloed. Ik ga ook zitten en bekijk de buurvrouw rustig van top tot teen. Haar ogen glijden ook langzaam over mijn lichaam.

Heel even krijg ik het idee dat ik een lustobject ben. Gelijk komt daar een heerlijke gloed bij kijken het is eigenlijk zalig om te weten dat je voor bepaalde vrouwen een lustobject bent.

Haar lichaam is bedekt door een luchtige jurk. Aan de bovenkant is hij vrij ver open, ik kijk tegen de aanzet van haar bh aan en zie dat er een paar mooie grote blanke borsten schuil gaan. Met een snelle beweging trek ik mijn slip uit en draai mij langzaam rond. Ik ga heel dicht bij haar staan, met haar vingers maakt zij rondgaande bewegingen over mijn borst en buik.

Bij het naar binnen lopen pak ik mijn kleren en de kopjes mee. In de keuken zet ik die op het aanrecht. Even later ben ik boven in mijn slaapkamer, de lamellen trek ik dicht zodat er weinig mensen kunnen zien wat er gebeurt op mijn slaapkamer. De spanning in mijn lul is wat afgenomen, hij is niet meer zo heel erg hard. Ik ga op bed liggen en wacht op de dingen die komen gaan, even later hoor ik de buurvrouw naar boven komen. Het zijn in mijn oren erotische redelijk zware voetstappen.

Mijn lul schiet weer omhoog, ik kijk naar de deur en zie haar de slaapkamer binnen komen. Ze draagt nog steeds die luchtige jurk, eronder zie ik dat de bh er ook nog steeds zit. Heel even kijkt ze naar mij, zonder iets te zeggen gaat ze op zoek naar iets. Al snel zie ik wat ze zoekt, in de kast heeft ze een riem gevonden. In de kast ernaast pakt ze er nog een. Mijn handen worden een voor een vastgebonden met die riemen aan de stijlen van mijn bed.

Mijn benen worden gebonden met een paar stropdassen, toevallig hangen die in mijn kast. Ik lig nu helemaal weerloos op bed met de buurvrouw staande voor het voeteneinde van mijn bed. Langzaam komt ze op het bed zitten, haar vingers gaan over mijn huid zonder dat er een tepel of lul wordt aangeraakt zorgt ze voor een toenemende spanning in mijn lichaam.

Mijn lul klopt snel en mijn ademhaling gaat steeds sneller. Deze gedachten bezorgen mij bijna een ontlading. Je gaat toch niet klaarkomen? Heel even knijpt ze onderin mijn lul waar door het genot een stuk minder wordt.

Dan staat ze op, mij glimlachend aankijkend gaan haar lippen van elkaar. Met een vrij snelle beweging stapt ze op het bed en laat zich boven mijn hoofd zakken. Als haar lichaam mijn gezicht bijna raakt tilt ze haar jurk iets op en laat zich verder zakken. Ik ruik de geil makende geur van haar lichaam. Dan land haar grote kont op mijn gezicht heel even blijft ze zitten dan drukt ze haar natte poes op mijn mond.

Mijn tong schiet over haar kale grotje heen, met haar vingers trekt ze haar lipjes een stukje uit elkaar, een klein straaltje van haar sappen lopen mijn mond in.

De smaak is heerlijk, mijn tong vindt haar harde klitje. Met wat draaiende bewegingen laat ik mijn tong rond het knopje gaan, haar billen gaan steeds sneller over mijn gezicht heen en weer. Met de bewegingen zorgt ze er zelf voor dat ik haar meest gevoelige plekjes raak.

Met een diepe gesmoorde kreet lopen de sappen redelijk rijk mijn mond in. Haar onderlichaam drukt ze strak op mijn gezicht. Na een kort poosje tilt ze haar machtige billen een stukje op.

Haar handen glijden over mijn lichaam. Ze staat op en loopt de badkamer in, even later komt ze terug met mijn scheergerei. Mijn ballen en lul en onderbuik worden ingesmeerd met de scheergel. Langzaam gaat haar hand met het scheermesje langs mijn lul en ballen. Ik voel elk haartje ervan verdwijnen, ook mijn onderbuik krijgt dezelfde behandeling. Dan maakt ze mijn benen los en zonder moeite drukt zij die omhoog. Ik lig nu met mijn billen hoog in de lucht overgeleverd aan haar.

Mijn billen en mijn naadje worden ook ingesmeerd waarna het mes ook hier korte meten maakt alle beharing. Als alles is geschoren pakt ze een natte handdoek en maakt alles schoon, even later haalt ze uit de badkamer nog een washandje en een handdoek en wast mijn hele onderlichaam goed schoon.

Het is een vreemd gevoel om alle beharing daar onder kwijt te zijn maar het voelt ook wel weer heel apart. Lachend brengt ze de spullen terug naar de badkamer. Als ze weer terug is pakt ze haar tas en haalt er een paar dingen uit. Met haar handen streelt ze mijn lichaam weer, het genot komt weer terug. Haar vingers raken elke vezel in mijn lichaam aan, het gaat erg zachtjes maar het lijkt wel of ze een bepaalde druk uitoefent die er ook weer niet is.

Ineens voel ik een zachte druk tegen mijn kontgaatje, door mijn totale ontspanning vergeet ik mijn billen aan te spannen. Als ik dat wel doe voel ik dat ze er iets in heeft geschoven.

Een poosje wordt het ding niet aangeraakt ik ben weer geheel ontspannen en het apparaatje in mijn kontje ben ik al weer vergeten.

Dan voel ik ineens een diepe trilling door mijn lichaam schieten, ik span mijn billen strak aan en merk gelijk dat het ding in mijn kont een vibrator is.

De golven van genot schieten door mijn lichaam heen. Het zaad begint in mijn ballen te borrelen en wil zo snel mogelijk naar buiten. Met dezelfde knijpbeweging als eerder op de avond zorgt ze ervoor dat mijn genot weer afneemt.

De vingers pakken mijn harde tepels beet en knijpen er zachtjes in. Haar vingers gaan verder over mijn lichaam overal laten ze rode sporen na van haar nagels.

Handen naar boven en houd die twee houten klossen maar vast. Els kijkt omhoog en ziet de twee houten punten met handboeien er aan vast. Maak een hand zelf maar even vast. Els drukt haar linker hand vast in de boei en strekt zich voor de andere hand. De man boeit de tweede hand. Beentjes uit elkaar mop. Zover Els kan strekt ze haar benen.

Ook hier twee boeien en Els staat bijna tegen het raam vast. Haar borsten en met name haar tepels drukken wel tegen het raam. Het buikje raakt net niet het raam waardoor ook het zwarte slipje nog zichtbaar is. Els moet op deze manier wel naar buiten kijken en ziet het drukker en drukker worden voor het raam. Ze staat ten toon in haar blote lichaam.

Veel mannen zijn nu aan het fotograferen met hun telefoon. Achteraan staan nu ook twee agenten op hun gemak te kijken. Het is net of iedereen wacht op een show. De man staat nu strak achter Els en laat zijn handen over haar billen glijden en langzaam omhoog over haar rug en hoofd naar haar borsten. Voor het raam worden haar borsten hard gekneed.

Een hand glijdt verder over haar buik naar beneden en komt op haar kutje tot stilstand. De hand pakt het slipje voor haar kutje vast en rukt deze in een keer weg. Het slipje breekt en Els staat naakt ten toon voor het raam. De mannen en nu ook een paar vrouwen staan te klappen. Het slipje houd de man omhoog en er wordt geld geboden buiten. De man veegt een keer met slipje door het kutje van Els en loopt naar de deur en verkoopt het slipje voor ,- euro. De koper ruikt eraan en bergt deze op.

Snel nog even een foto makend van Els. Weer terug achter Els begint de man weer haar lichaam te strelen en te voelen. Een echt sensuele show wordt er opgevoerd. Els voelt hoe de man zijn gulp open maakt en zijn lul tegen haar kontje drukt. Hij staat tussen haar billen te rijden en gelijk met twee vingers in haar kutje te soppen. Els is niet alleen nat maar ze druipt bijna van geilheid.

Ze vind het heerlijk om voor zoveel toeschouwers te kijk te staan en vanachter bewerkt te worden. De grote en harde pik rijdt nu tussen haar benen en over het klitje van Els. Ze draait met haar kontje en hoopt dat de pik in haar kutje glijdt. Ze wordt geplaagd door de man achter haar. Els wilt graag genomen worden. De man blijft Els opwinden en zijn handen masseren haar lichaam van haar hoofd. Nek, borsten, kontje en weer terug. Buiten staat het nu vol en te wachten tot Els genomen gaat worden.

Als de vingers weer over haar klitje gaan komt Els heftig klaar. Nu je pik alsjeblieft, neem me nu hard tegen het raam en laat die mensen genieten en mij nog een paar keer klaarkomen. De man geeft gehoor aan de wens van Els. Zijn pik vult het kutje nu op en gaat er helemaal in… Els wordt tegen het raam gedrukt met haar buik en tieten.

Het gejuich van de mensen wordt luider en ELS wordt geneukt en vind dit opwindend dat dit onder toezicht van publiek gebeurt. De man gaat tekeer in en tegen Els. Ze draait haar hoofd naar achter en steekt haar tong uit. De man beantwoordt de tong er staat te tongen en te neuken met Els.

Dit gaat zo een kwartier door als de man zijn zaad in Els achter laat. Ga door, ga door roept Els ik kom bijna en dan begint ze te schokken tegen het raam. Voor de toeschouwers is het een waanzinnig gezicht om dit te zien.

Als de man zijn pik uit Els laar glijden komt er een sliert van wit zaad mee. Het stopt niet met de camera's buiten het raam. Ik sta in een stille ruimte en hoor alleen een zoemend geluid achter mij. Dit is de dildo die in en uit mijn kontje stoot. Het heeft een apart gevoeld om zo opgevuld te worden en in een vast tempo.

Ook het zuigende gevoel aan mijn pik is raar. Het voelt inmiddels toch wel lekker aan maar omdat ik niet kan zien is dit alles een vreemde gewaar wording. Na verloop van tijd spuit in mijn pik leeg in het melk apparaat. Ook begin ik me nu alleen te voelen en heb ik geen benul van de tijd. Van voor en achter word ik bewerkt. Volgens mij ben ik vanachter zo ontzettend opgerekt dat er een groot gat overblijft als de dildo er uit gehaald wordt.

Dan eindelijk hoor ik geluid van een deur. Er wordt niet gesproken en toch merk ik voetstappen. Ik krijg de rillingen!!! De dildo van achter wordt verwijderd en dit is net of ik wat mis daar. Met mijn kont maak ik bewegingen of ik het terug wil. Er wordt dan ook een andere opvulling geplaatst. Nog iets groter en naar binnen geduwd. Het lijkt wel of het in mijn buik wordt door geduwd. Zonder dat ik het had verwacht begint het te trillen en vrij snel opgevoerd.

Het ding trilt nu tot diep in mijn lichaam. Het zweet breekt me uit. Als ik ben gefocust op dat ding in mijn lichaam wordt het melk apparaat van mijn lul gehaald. Dit is een opluchting want dit werd een marteling. Een ruwe iets likt nu mijn ballen en iets nats tegen mijn lul. Zonder iets te zien krijg ik het vermoeden dat er een hond mijn lul en ballen aan het likken is.

Nu ook een snuivend geluid. Er wordt nog steeds niets gezegd en ik moet toegeven dat het een lekker gevoel is om zo schoon gelikt te worden. Toch loopt het zweet nu echt over mijn lichaam en plakt de kap over mijn hoofd vast. Geen geluid en alleen maar gelik aan mijn pik en ballen. Dit duurt voor mijn gevoel weer heel lang. Door dat gelik aan mijn eikel ga ik weer klaar komen en spuit met veel kracht sperma in het rond. Het gelik wordt harder en intenser.

De hond heeft het naar zijn zin. Na een hele lange tijd en nog een keer klaar gekomen te zijn stopt het gelik en wordt in van onder gewassen met een washandje Ook het trillen in mijn lichaam is gestopt en sta ik vanachter open. Hier word ik ook gewassen. Alles wordt ook netjes afgedroogd. Met een voldaan gevoel en een paar keer klaar gekomen te zijn lijkt het einde te naderen. De kap over mijn hoofd wordt ook verwijderd.

Het is schemerig en zie nog niets. Mijn hoofd krijgt ook een was behandeling. De sloten om mijn lichaam gaan los en kan ik overeind komen. Spierpijn in mijn rug als ik overeind sta. Met een ketting om mijn nek sta ik nog steeds in het midden van de ruimte. Nu mag ik gaan liggen op een groot rond bed. Alleen mijn polsen worden nu geboeid. Het licht gaat aan en een grote groep vrouwen komen binnen.

Ze staan rond het bed als de eerste op het bed klimt en met mijn ballen en pik begint te strelen. Als een grote harde paal staat deze binnen no time overeind. Het masseren van mijn pik begint. De duim en wijsvinger zijn met mijn eikel bezig. Ik ligt te kronkelen van genot.

De mooie jonge blonde vrouw heeft hier duidelijk ervaring in. Ik wist niet dat mijn eikel zo hard kon worden. Binnen no time spuit ik mijn sperma in het rond. Nog nooit ben ik zo snel klaar gekomen. De blonde vrouw likt met haar rode lipen mijn lul schoon en maakt plaats voor een nieuwe mooie vrouw met grote stevige borsten. Ook zij begint mijn ballen weer te strelen en haar vingers glijden zacht omhoog naar mijn lul en eikel.

Een soort gelijke behandeling moet ik ondergaan. Het lukt haar om mijn pik toch weer hard te krijgen. Ze slaat een been over mij heen en komt met die stevige borsten mijn buik, borst en hoofd masseren. Dit is geen marteling maar heerlijk genieten.

Mijn ballen worden vast gepakt en gemasseerd. Ook mijn lul wordt nu gestreeld en gelikt. Een klein nat kutje komt boven mij hoofd hangen en plaats het klitje op mijn mond. Gulzig begin ik te likken. Het is zalig al die warme lichamen rond en aan mij.. De man heeft zich aan gekleed en loopt de deur uit. Els staat nu alleen in de kamer en vast gebonden voor het raam. De sperma loopt uit haar kutje en druppelt op de grond.

Heidi, Nikki en Danielle wachten in de kamer er achter wat er gaat gebeuren. Els kijkt door het raam naar de mannen en vrouwen voor haar etalage. Ze ziet een jonge knul staan achteraan de mensen massa. Ze kijkt hem aan en knikt naar hem alsof hij moet komen. De jongen kijkt rond hem en ziet dan dat Els hem bedoelt. Voorzichtig stapt hij tussen de mensen door naar voren.

Els knikt naar hem en de deur. Weer voorzichtig stapt de jongen naar binnen. Kan ik je helpen vraag hij dan. Wil je mij ook nog even neuken zo of wil je gepijpt worden.

Nou allebei wel glimlacht hij dan. Neem me maar even achterlangs en dan mag je me losmaken voor een lekkere pijpbeurt. Nu zonder aarzelen trekt de jongen zijn broek en slip uit. Brengt zijn lul bij Els in en begint langzaam in en uit het kutje van Els te gaan. Els voelt dat de knul een zeer lange lul heeft. Ze voelt zich totaal opgevuld. Het langzame tempo blijft de knul volhouden. Els staat te hijgen met kleine ogen. Dit is lekkerder dan de harde beurt van de man eerder.

Hoe heet je vraagt Els? Peter antwoord de knul en jij? Els lieverd en blijf me lekker neuken zo. Je doet het heerlijk. Zowel Els als Peter letten niet meer op de mensen buiten en zijn alleen met hun eigen genot bezig. Peter komt naar Els haar oor en vraagt zachtjes. Els mag ik mijn pik in je kontje stoppen? Ik heb dat nog nooit gedaan. Lieverd, ik sta hier vast gebonden. Je kan doen wat je wilt met me. En ja ik zou het lekker vinden als je mij nu hier in mijn kontje een beurt geeft.

Laat je sperma dan ook in mij achter. Peter geeft Els een kus en bloost. Zijn pik laat hij langzaam uit haar kutje glijden en plaatst deze tegen hat sterretje van Els. Langzaam duwt Peter zijn pik naar binnen. Verbaast hoe makkelijk dit gaat duwt hij helemaal door. Els voelt nu zijn buik tegen haar kontje en zucht. Oohh heerlijk diep Peter, blijft even zo staan. Even gewacht begint Peter toch te neuken en weer in een tergend langzaam tempo.

Els draait met haar lichaam en vooral haar kontje om niets te missen. Ze heeft haar ogen gesloten. Beide gaan op in een geile neukpartij.

De mensen joelen voor het raam en vinden het een prachtige show. Voor Els kan het niet lang genoeg duren als Peter zijn zaad bij Els binnen spuit. Daarna blijft hij nog even door neuken. Peter lijkt onverzadigbaar te zijn. Els gooit haar hoofd naar achter en vraagt Peter om haar zo nog even klaar te vingeren op haar klitje.

Zonder woorden plaats Peter zijn vingers op het klitje van Els. Nog geen tien vingerbewegingen en Els komt gillend klaar. Ze staat te schokken voor het raam en stopt niet meer totdat Peter zijn pik uit Els laat glippen.

Peter is bevredigd en kleef zich aan. Een kus op de schouder van Els en hij verlaat de Kameroen gaat weg. Els staat weer alleen in de kamer en nog steeds naakt en geil voor het raam.

Het druppelt tussen haar benen. Nog steeds verlangend naar meer lul. Buiten staan de toeristen zich nog steeds te vergapen naar het mooie lichaam van Els. Voor Heidi duurt het te lang en komt de kamer van Els in en gaat naar buiten.

Ze kijkt eens rond en ziet twee wat kleine Japanners staan. Ze spreekt ze azn en nodigt de mannen uit. Zonder dat Els hoort wat er wordt afgesproken is er een deal.

De twee Japanners gaan mee naar binnen. Ze beginnen Els te betasten op haar billen, borsten en ook kutje. Vingers gaan rond in haar vagina.

Het is of ze Els aan het keuren zijn. Na een tijdje van strelen en voelen worden er twee bar krukken achter elkaar richting raam geplaatst. Een van de Japanners klimt op de eerste kruk en maakt de handen van Els los. Els wordt zonder praten naar de krukken gebracht. Ze willen dat Els achterover op de krukken gelegd. Eerst haar kontje op de eerste kruk. Haar benen aan weerskanten van de poten van de kruk. De boeien om de poten en haar enkels zitten weer vast. Els moet zich achterover laten zakken.

Het hoofd van Els hangt over de kruk. En haar armen naar beneden en ook deze worden vast gemaakt. Els ligt nu vast over twee bar krukken. Maar met haar benen gespreid voor het raam waar iedereen buiten nu rechtstreeks in haar openstaande kut. De roze inkijk glinstert van het vocht en sperma. Ze ligt te koop. Haar borsten liggen als drilpuddingen op haar lichaam met recht op staande tepels.

Het hoofd naar achter over de rand van de kruk. De twee Japanners doen hun gulp open en halen hun pik tevoorschijn. De mond van Els staat al open en tegelijk krijgt ze twee Japanse pikken in haar mond. Zuigend en geneukt in haar mond probeert ze nog adem te halen. Beide Japanners pakken een borst en tepel. Knijpend en trekkend aan de tepel hebben ze samen lol. Els geniet en probeert haar benen verder te spreiden. Het geil loopt door haar bilspleet van het idee dat de met haar openstaande kut voor het raam ligt.

Als even later de Japanners hun zaad hebben gespoten in haar mond laat ze een diepe zucht. Voor niemand hoorbaar fluiters ze voor zich zelf. Ik ben zo gelukkig. Wie gaat me nemen? Heidi, Nikki en Danielle komen de kamer in. Heidi kijkt Els aan. Lieverd wij gaan de kroeg in. Ik heb je voor 24 uur verkocht aan de Japanners. Ze nemen je zo mee en brengen je thuis als ze met je klaar zijn.

Els blijft achter bij de japanners. Els wordt bevrijdt aan gekleed en mee genomen de nacht in. Na al die warme lichamen, handen, borsten en monden wordt de vrouwen hard handiger. Het kneden van mijn ballen wordt nu knijpen. Het strelen van pijn tepels wordt nu knijpen met nagels. De tranen springen in mijn ogen. Het zuigen op mijn lul veranderd in bijten met tanden onder mijn eikel.

Ik wil los komen maar zit erg strak vast. Ik heb mijn ogen dicht van de pijn. In de verte hoor ik suizen en dan striemend op mijn dijen. Een zweep met iets van scherpe harde uiteinden belanden op mijn benen.

En weer, ik schreeuw het nu uit van pijn. En nog een keer. Een stem bij mijn oor. Je vrouwtje Els heeft je bij ons achter gelaten voor onbepaalde tijd. Als ze tijd heeft komt ze je ophalen. Er waren geen grenzen wat wij met je mochten doen. Oh ja en volgens Heidi hoef je geen zorgen te maken over je werk. Alles is geregeld, Heidi neemt de zorg over jouw over. Dus je hebt geen zorgen en verplichtingen meer. Met andere woorden je bent overgeleverd aan ons vrouwen.

Maar wilde ik zeggen als de zweep slagen opnieuw mijn lichaam raken. Ik ben inmiddels de tijd kwijt door de helse pijnen.

Het bijten en knijpen duren nog even voort als er plots gestopt wordt. Als ik mijn ogen open en zie de beeldschone vrouwen rond het bed staan. Ontzettend mooi maar zo gemeen. Eerst die hemelse verwennerij en dan die helse martelingen. Een leren deken wordt gebracht. Maar wat ik niet weet is dat er scherpe pinnen aan de onderkant zitten.

Het wordt over mee heen gelegd. Weer lopen de tranen over mijn wangen. Een kus op mijn voorhoofd. We gaan even koffie drinken. Een advies om niet te veel te bewegen mop. Het is scherp aan de binnenkant.

Ik geef geen antwoord maar voel de scherpe punten in mijn lichaam. Het licht gaat uit en het is weer pik donker en stil.

Ik hoor alleen mijn eigen ademhaling. Even beweeg ik mijn benen en ik voel meteen snijden in mijn lichaam van de spijkers of mesjes. Daarna dus doodstil blijven liggen. De tijd verstrijkt, er gebeurt niets.

Kennelijk ben ik in slaap gevallen als ik iets opsnuif schrik ik wakker en voel gelijk de deken weer. Aaahhhh gil ik het uit. Weer een flesje onder mijn neus. Snuif maar even goed schat. Het zijn wat poppers zodat je meer kan verdragen.

Het schemert nu in de ruimte. Hoe gaat het met je is de vraag. Aan de vier hoeken wordt de deken opgetild. Het voelt als een opluchting. Als op een bevel valt de deken weer terug. Mijn ogen dicht en tranen over mijn wangen huil ik van de pijn. Sorry wordt er gelagen. Oh kijk eens wat een mooie gaatjes en sneeën over zijn lichaam.

Ook zijn piemel zelfs. Zelf kan ik niets zien. Aahhhh is nu een opluchting om van deze marteling verlost te zijn. Waarom vraag ik zacht. Bij mijn oor het antwoord. Omdat wij jouw gekregen hebben van je vrouw. Zo lang zij je niet komt ophalen mogen wij alles met je doen. Wij houden van genot en pijn. Uitersten maar zo dicht bij elkaar. Wij zijn vrouwen tussen de 20 en 30 jaar.

En wij vinden plezier om mannen te verwennen en te vernederen. Zo wordt je even vrij gemaakt om wat te eten en te drinken. Denk niet dat je kan vluchten of ons over vallen.

Lekker sletje neuken man zoekt jongen

Slet milf vrouw gezocht voor trio

Lekker neuken en beffen prive sex afspraak