Sex afspraak nu slappe lul aftrekken


Een grote penis wordt met een penisring afgetrokken door een vrouw, op zich niet veels bijzonders, Piemel bondage Jonge gespierde vent zit ontspannen op een speciale massage stoel, hij is wel bloot Verbeter jouw seksleven met goedgekeurde erectiepil voor mannen. Je kan met 1 pil meerdere keren neuken Beste tongzoen Tjonge zal wel een fijn feestje geweest zijn, twee rijpe vrouwen zitten elkaar tong Perfecte vrouw geeft ongelooflijke pijpbeurt By Pornfreak 30 april Sabrina doet footjob By Pornfreak 16 maart Enorme vrouw vingert man in zijn anus en trekt penis af By Pornfreak 7 december Heerlijk klaarkomen na perfecte handjob By Pornfreak 22 november Bloedmooie verpleegsters pornofilm By Pornfreak 31 juli Geile rijpe vrouw is goed met haar voeten By Pornfreak 26 juli Ballenlikken en pijpen door geile meid met kortpittig kapsel By Pornfreak 6 juli Penis aftrekken doet mama wel!

By Pornfreak 30 juni Roodharige milf geeft top blowjob By Pornfreak 26 oktober Ruige handjob met penisring By Pornfreak 13 oktober Bs'd Er wordt hier door anti-besnijdenis fanaten de grootste idioterie verkondigt over de besnijdenis. Zelf ben ik op 26 jarige leeftijd besneden, dus ik weet hoe de seks er voor een er na is, en er na is veel beter. Er zijn onderzoeken gedaan naar het effect van besnijden op het seksleven, en die onderzoeken geven allemaal aan dat het of geen verschil maakt, of dat mannen het prettiger vinden om besneden te zijn.

Ook vrijwel alle vrouwen vinden een besneden man prettiger. Hier zijn wat links naar die onderzoeken: Ook de gezondheidsvoordelen zijn zeer groot, zo wordt de kans op een AIDS infectie drie keer kleiner. Aids onderzoeken zijn gevoerd in afrika waar aids zoiezo een groter probleem vormt en waar de bevolken niet geeduceerd is en vervolgens geen codooms gebruikt.

Verder de mensen die de anti besnijdenis mensen aanspreken dat ze op latere leeftijd een besnijdenis nodig hebben om medische oorzaak. Ja voor jullie zou het gemakkelijker zijn geweest als je als baby besneden werd maar weet dat jullie een minderheid zijn waar er 1 iemand is met voorhuid problemen zijn er 9 zonder.

Ik ben voor het principe dat mannen zelf moeten beslissen, en dat kinderen dat niet mag worden aangedaan, maar ik heb het probleem dat ik altijd een blaasontsteking krijg als ik het met een onbesneden man doe. Sinds ik dat merkte, is het voor mij een beladen onderwerp geworden. Ik ben als volwassen man besneden, omdat mijn voorhuid bleef ontsteken.

Besnijdenis heeft wel invloed op mijn seksleven gehad, zowel goed als slecht. Ik zou denk ik beter af zijn geweest als ik als kind was besneden, want dan was de operatie veel minder pijnlijk geweest, en had ik niet opnieuw moeten leren om seks te hebben. Zondares heeft een duidelijke en nog best neutrale blik op besnijdenis, en dat is zeldzaam op het Internet. Ik heb zelf nooit seks met een besneden man gehad, maar ik kan me echt niet voorstellen dat er verschil is.

De voorhuid gaat toch naar achteren als hij stijf wordt? Dan is er toch geen verschil? Als eerste, ik vind het erg knap dat je na meer dan een jaar nog steeds reacties krijgt op deze artikel!

Daarnaast, vind ik het erg knap dat je je eigen ervaring met ons wilt delen. Je hebt inderdaad ervaring met meerdere penissen gehad en kan goed zeggen wat voor effect dat heeft. Ik vind het leuk om te lezen. Je hebt hier te maken met een internet attack van Christen gristen honden. Wees niet bang, er zijn meer mensen in Nederland, en de meeste hebben een opleiding gevolgt.

Ik zie jou als een vrouw met karakter, en zo een die zegt; "Er is geen enkele medische reden om te besnijden. Makkelijk, dom, en PVV stemmer! Ideaal als je net een bon hebt gehad en je moet je even af reageren op een lichaam plus hersencel.

Dit is duidelijk een klooster vol nonnen die je hier aan het bestoken is met gristen bullshit. Jij rockt, en ik zou zeker wel een date met je willen! Het is niet te begrijpen dat er mensen zijn die zo heftig reageren. Het gaat er alleen maar om dat mensen zich bedreigd voelen. Er wordt zoveel aan vastgemaakt.

Het is fijner om mee te neuken, en het heeft niks te maken met mensenrechten of al die shit. Verder eens met de vrouw die reageerde dat ze het erotisch vond. Als hoer kijk jij er natuurlijk anders naar, maar ik wil het graag bij een seksvriendje meemaken, iedere keer lekker tot nu toe!

Ik vrouw, 38 heb sinds ik er meer van weet, een soort van seksuele fascinatie met besnijdenis gekregen. Ik heb je blog dan ook verslonden. Het is inderdaad iets erotisch. Ik heb de fantasie om eens toe te kijken hoe een aantrekkelijke jonge man wordt besneden. Zondares, je begrijpt echt niet waar je het over hebt. Lees maar eens wat neutrale sites, zoals nocirc. Dan leer je de waarheid over het meest erogene plekje op het mannelijk lichaam.

De voorhuid is het meest erogene plekje op het mannelijk lichaam Besnijdenis heeft geen medische of seksuele voordelen Besnijdenis is verminking, en zeer pijnlijk Besnijdenis geeft vele complicaties, sommige dodelijk! Een besneden man kan nooit meer van seks genieten zoals een onbesneden man.

Ik ben zelf besneden, en ik ben iets minder gevoelig geworden. Ik kan langer doorneuken, en dat vinden de vrouwtjes fijn. Ik geniet dus langer, en dat het niet zo intens is als eerst, vind ik niet erg. Sinds mijn schatje besneden is zie ik het voordeel ook wel. Ik vind het alleen niet genoeg om dan ook maar mijn zoontje te besnijden. Dat gaat te ver. Ik laat dat wel aan hem over als hij 18 is.

Een beetje raar om te willen dat je man besneden wordt. Het is totaal niet belangrijk. Ik heb zelf geen ervaring met besneden mannen, maar ik mis het totaal niet. Belangrijk centrum van lichaamsenergie, wat een onzin. Het is gewoon een stukje vel wat in de weg zit voor de vrouw. Ik heb al jaren een besneden vent, en die kan nog alles.

Het lijkt me erg pijnlijk om het te laten doen, en ik heb er veel te veel plezier van. Dus sorry, ik laat het niet doen. Maar als jij het lekker vindt, geniet ervan!

Nee dit is normaal dan. Besnijdenis is voor Joden en Moslims, maar met seks heeft het niets te maken. Ik heb niks met besnijdenis, maar ik wou Zondares toch even een hart onder de riem steken, met al die heftige reacties. Het was een goed geschreven blog. Ik ben nog maagd, maar ik denk wel dat ik liever een zacht velletje heb dan zo'n harde kop. Maar ik weet zeker dat ik tevreden zal zijn met de piemel van mijn vriendje. Ik ben gelukkig getrouwd met een man met een hele mooie voorhuid.

Ik heb nooit met een man gevrijd die besneden was, en ik zal het dus ook nooit doen. En daar ben ik erg blij om, ik moet er niet aan denken. Als je met mij neukt vind je wel uit dat de ideale pik niet besneden is, je kan een hemelse ervaring van me krijgen en ik heb gewoon een voorhuid. Laat me maar weten hoe ik contact met je krijg. Vrijen met een besneden man is wel lekkerder, maar om dan nou je zoon te besnijden gaat wel ver.

Wat een lange blog over zo'n marginaal onderwerp. Voor vrouwen doet het er totaal niet toe of je besneden bent of niet. De meesten vinden een voorhuid juist leuk om mee te spelen. Je verspilt je tijd, krijg een leven. Een hele goede beschrijving van de effecten van besnijdenis, maar ik mis een beetje dat je aangeeft dat je ook te strak besneden kan zijn.

Ik ben zelf te strak besneden, en het zorgt ervoor dat masturberen verleden tijd is. Bovendien heb ik veel minder plezier aan seks. Er zit dus wel risico aan. Ik zit nog niet zo lang in het vak als Zondares, maar ik ben al wat jaartjes bezig.

En ik ben het met haar eens. Ik kom eigenlijk nooit besneden mannen tegen die er echt grote problemen mee hebben. Ik denk dat de meeste het zich inbeelden, omdat ze nooit een voorhuid hebben ervaren. Ik vind het niet kunnen. Je gaat niet in het lichaampje van een babytje snijden. De natuur heeft het zo gemaakt, dus hoort het zo. Het is lekkerder met een besneden vent, maar het is niet dag en nacht verschil. Het is voor mij de knak van zijn ego niet waard, begrijp je?

Als de westerse artsen dat nou ook eens jaar wisten zouden er veel mensen niet dood zijn gegaan omdat de arst eerst de lijk had opgeruimt en daarna meteen naar bevalling hoeveel vrouwen zijn daardoor gestorven misschien is het wel niet stom. Ja, als ik er ontstekingen van kreeg wou ik wel dat mijn man er wat aan doet.

Dan moet het wel zeker daarvan komen, natuurlijk. Nee, ik vind niet dat besnijdenis iets goeds is. Vooral niet voor kleine kinderen. Dat is zo pijnlijk voor zo'n kleintje. Ik ben gedeeltelijk besneden, dat betekent dat er maar een beetje voorhuid is weggehaald, en ik vind het de ideale combinatie, want ik heb nog wel genoeg om mezelf te bedekken, maar ik heb wel het stuk wat te lang was niet meer in de weg zitten.

Dit lééft echt hè? Misschien moet ik er nog maar een stukje aan wijden, want ik zie een heleboel langskomen. Ik had geen idee dat er zoveel discussie over zou komen.

Dit was meer bedoeld om het af te maken! Wat God er heeft neergezet, moet je in vreugde aanvaarden. Aan je lijf moet je niets veranderen. Dit is natuurlijk jouw eigen verhaal, en ik begrijp wel dat je daar je eigen ideeen in kan opschrijven.

Het is echter zo, dat op internet maar weinig meningen voorkomen van vrouwen over de besneden penis, waarbij ze zeggen waarom ze iets vinden.

Wat jij zegt, geld dat ook voor andere vrouwen? Ik heb me laten besnijden toen ik 33 was. En ik ben heel tevreden met het resultaat. Mijn vriendin ook trouwens. Is het niet ontzettend pijnlijk als je volwassen bent? Mijn broer is besneden toen hij twaalf was, en ik kan me nog levendig herinneren hoeveel en hoelang hij pijn had.

Het heelde ook niet zo mooi omdat hij in de groei was. Ik ben hier gekomen via een andere site, ik zou nooit op zoek gaan naar een site als dit. Ik wil even kwijt dat ik het walgelijk vind om in een gezond kind te gaan snijden, wat de reden ook is. Ik wil verder niet oordelen, zo ben ik niet, maar ik kon dit niet ongezegd laten.

Ik ben met 44 besneden, en ik heb alleen spijt dat ik het niet 30 jaar eerder had laten doen. Het is schoner en minder gedoe. Het wordt wel iets minder met de seks, maar je mag vaker, dus dat weegt wel af. Ik vrouw, 38 hou van besneden penissen, ook al is mijn vriend onbesneden. Ik ben het met je eens dat het gewoon lekkerder vrijt, maar ik vind dat je het erotische van de besnijdenis zelf ook even zou moeten noemen.

Ik fantaseer zelf bijvoorbeeld vaak over "die daad" bij seks. De erotiek van de besnijdenis blijft onderbelicht. Dat vind ik ook. Mensen vinden het al snel kinky, misschien juist omdat het iets typisch vrouwelijks is. Voor mannen kan het ook iets erotisch zijn.

Dan gaat het meer om de aandacht voor hun ding, denk ik. Het is gewoon een heel mooi beeld, ook al vind ik het wel erg steriel om te zien hoe het in het ziekenhuis gebeurd. HEel interessant, weer een taboe onderwerp dat je bespreekbaar maakt, mijn vader schaamde er zich altijd een beetje voor. Bij toeval stuitte ik op dit onderwerp, en zag hoeveel emoties dit bij mannen en vrouwen oproept. Zelf heb ik helemaal geen positieve gevoelens rond mijn besnijdenis, en ik denk dat ik mag oordelen, want ik heb gemerkt wat het verschil tussen met en zonder voorhuid is.

Ik ben op volwassen leeftijd besneden omdat mijn toenmalige vrouw een Joods huwelijk wilde, waarvoor een besnijdenis een religieuze verplichting is. De pijn van de ingreep gaat voorbij en na een tijd bijna twee maanden in mijn geval is ook seks weer mogelijk zonder al te voorzichtig te hoeven zijn, maar ik heb ook gemerkt dat niet alle verandering een verbetering is.

Ondanks alle verhalen uit mijn omgeving dat de seks veel beter zou zijn, heb ik slechts het tegendeel ervaren. Mijn piemel is veel minder gevoelig en de huid van de eikel is dikker en stugger geworden, dus het vrijen geeft ook een minder intens gevoel. Ondanks de verzekering van de arts dat het een goed geslaagde ingreep was, vond ik het resultaat allesbehalve fraai. Ook verscheidene jaren later erger ik me nog steeds aan het lelijke litteken rondom en kan ik nog precies tellen hoeveel hechtingen er zaten.

Ik heb nog steeds geen voordelen kunnen ontdekken, zelfs bij het plassen is het moeilijk om een nauwkeurig gerichte straal te produceren. Inderdaad, je mist sommige zaken pas als je ze kwijt bent. Ik vind daarom dat je alleen in uiterste noodzaak, als er echt geen andere uitweg meer is, zou mogen besnijden. En vrouwen die een besneden piemel mooi of erotisch vinden, ik kan hun belangstelling veel beter missen dan mijn voorhuid.

Al weer een tijdje ben ik gescheiden en af en toe heb ik een date. Bij een van deze dates werd de dame in kwestie wel erg opgewonden toen ik zonder bijbedoeling vertelde Joods getrouwd te zijn geweest. Haar plompverloren verzekering dat ze altijd al een besneden partner had willen hebben omdat dit gewoon mooier en geiler was, vormde voor mij reden om snel een eind aan haar belangstelling te maken.

Sinds die tijd ga af en toe ik met veel plezier naar de hoeren. Ik heb gelukkig maar een vrouw ontmoet die erover begon, maar dat vond ik best abnormaal. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het zo vond. Ik begrijp niet dat er zo negatief wordt gedaan over vrouwen die besnijdenis erotisch vinden. Zo'n vrouw ben ik ook, en ik kom er alleen hier voor uit omdat ik niet in mijn dagelijkse leven gestigmatiseerd wil worden.

Waarom is het raar als een vrouw dat erotisch vindt? Bovendien, wat wij erotisch vinden is een goed iets, het is geen perversie ofzo. Ik zou ook graag toekijken bij een besnijdenis van een aantrekkelijke jongen, zoals iemand al eerder schreef.

Maar ik kijk wel uit om daarvoor uit te komen. Een man die besneden is, is heel erotisch. Maar een besnijdenis zelf lijkt me echt heel bloederig, ik zie daar echt niets erotisch aan. Mij lijkt het ook een geil idee om een aantrekkelijke vent of jongen besneden te zien worden. Ik vind niet dat dat een pervers iets is. Ik heb een heel normaal seksleven, ik doe niet aan sm, ik ben gewoon monogaam.

Ik vind het niet raar. Het is een hele ernstige ingreep, eigenlijk gewoon een verminking, en bovendien doen ze het bij kleine kinderen. Geen volwassen ven t die het in zijn hoofd haalt om het te doen hoor. Je hebt je hoofd een beetje in de wolken als je het gaat aanraden. Er wordt hier nog steeds gereageerd. Ik schrijf binnenkort wel een stukje, en daarin ga ik dan wel overal op in. Hier in de reacties is er niet meer aan te beginnen.

Aan de reacties hierboven is te zien dat sommige de waarheid niet onder ogen willen zien. Een besneden penis is zoieso beterss! Ik heb een besneden penis krijg ik dan korting ;. Besneden mannen zijn lekkerder voor pijpen en knallen, maar ik vind het wel ver gaan om het bij kinderen te doen. Ik vind het erg fijn dat er een vrouwelijk perspectief op het internet staat die op de mijne lijkt.

Ik word door vriendjes behandeld als een soort perverseling omdat ik een seksuele voorkeur heb voor een besneden pik. Waarom zijn er niet meer vrouwen die erover schrijven? Er wordt meer geschreven over hoe zielig het voor de man is, dan hoe je het als vrouw ervaart. Erg prettig dat je blog bestaat. Besnijden van jongens moet gewoon dezelfde status krijgen als besnijden bij meisjes.

Het is net zo ingrijpend, en ik kan het weten. Ik ben als weerloze baby besneden tegen mijn wil, en daarom kan ik nu niet meer van seks genieten zoals ik het recht heb. Mij ben je kwijt als lezer. Ik heb ervaring met besneden en onbesneden, maar geef mijn maar een man die besneden is.

Zo schoon en hygienisch. Ik ben het helemaal met Zondares eens! Stomme reacties van sommigen. Besnijdenis van een vrouw vind ik natuurlijk wel heel erg, maar daar ging het niet over.

BEsnijden van vrouwen is onvergelijkbaar. Ik merk dat ik het wel met Zondares eens ben, maar vijf lovers terug zou ik daar anders over gedacht hebben. Misschien is het een voorkeur die je met ervaring gaandeweg krijgt?

Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe stukje dat hierover is beloofd. Ik lees hier bijna geen ervaringen van mannen die een nare ervaring hebben overgehouden aan hun besnijdenis of die er last van hebben dat ze besneden zijn dan wel als kind of als volwassene. Wel lees ik veel reacties van mannen én vrouwen die positief zijn o.

Toch ben ik ook van mening dat elk individu recht heeft om zelf te beslissen wat hij met zijn lichaam doet, ik zou bijvoorbeeld ook nooit bij mijn kinderen oorbellen laten prikken. Ik ben daarom zeer bekend vanwege dit. Ik heb daardoor met meer dan Bedankt voor je leuke blog. Als een onbesneden man die verschillende besneden minnaars heeft gehad, kan ik zeggen dat het wel degelijk iets doet met de seksbeleving van een man.

Aftrekken moet altijd met glijmiddel gebeuren en uit onderzoek is gebleken dat je duizenden zenuwuiteinden wegsnijdt bij een besnijdenis. Een voorhuid heeft een functie. Het geeft extra genot en beschermt de eikel tegen uitdroging een veel voorkomend euvel bij oudere besneden mannen.

Verder vind ik dat elk mens een zelfbeschikkingsrecht heeft over zijn lichaam. Belachelijk dat je zegt dat je je zoons laat besnijden als er geen enkele medische indicatie voor is. Het is zoiets ingrijpends, laat hen dat zelf beslissen. Ik durf te wedden dat als je zoons pubers zijn, ze hun voorhuid maar wat graag behouden.

Verder maakt het me razend als vrouwen zo makkelijk oordelen over dit onderwerp. Steeds worden dezelfde kul-redenen aangehaald, het zou zogenaamd mooier en schoner zijn. Misschien hebben hun mannen nooit van zeep gehoord? En laten we het eens omdraaien en zeggen dat hun schaamlippen en clitoris er met een paar knipjes van de schaar een stuk 'strakker en esthetisch mooier' uit zouden zien.

Ik durf te wedden dat het gros van de dames dan in de gordijnen klimt van verontwaardiging. Afblijven van die fluitjes. Susan Akello from Orom sub-county says government should pass a legislation that will compel all men to be circumcised and those who refuse be punished.

Jane Adokorach, a self styled women activist agrees with Akello. Adokorach says women should deny sexual rights to men who are not circumcised. She also proposes a law that will include punitive measures for men who refuse to be circumcised. She says this reduces the rate of infection for men and transfer of the disease to their spouses.

Nederland is nog steeds een redelijk vrij land, dus is het door jou gewenste verplicht stellen van besnijdenis gelukkig onhaalbaar.

Je hebt het recht om je eigen mening over dit onderwerp te hebben, maar niet om over anderen te beslissen. Je noemt geen reden om iedere jongen en man tot zo'n zinloze en ontsierende operatie te dwingen, maar het is wel veelzeggend over je respect voor andere mensen.

Iedere jongen, iedere volwassen man heeft recht op het behoud van zijn voorhuid, en niet iedereen heeft zoals jij zo'n kinky verlangen naar een beschadigde lul. Besnijding kan helpen de vergrijzing tegen te gaan. Sex met oudere, en dus minder vruchtbare vrouwen wordt ontmoedigd. Ik begrijp niet waar jouw onzinnige post op slaat, net als die van 23 juli overigens. Bovendien zou je, als je goed leest tenminste, inmiddels moeten weten dat het juiste woord besnijdenis is in plaats van besnijding.

Zelfs de spellingcontrole valt over dit woord. Beste Zondares, Ben het met Escort eens, alleen indien noodzakelijk besnijden, ook anoniem september Mijn lul is minimaal besneden zo kort mogelijk na de geboorte, ik kan geen lidteken ontdekken.

Ik heb een beetje problemen gehad met een te nauwe voorhuid en dat verweet ik aan mijn ouders die het onbespreekbaar maakten door mij een overdreven schaamtegevoel aan te kweken, wat op dit moment door de maatschappij nog steeds gedaan wordt.

Het schoonhouden van je lul onder de voorhuid moet van kinds af aan tot een gewoonte aangeleerd worden. Ik vind dat er onvoldoende reden is tot welke besnijdenis dan ook, als het door ouders beslist wordt.

Toch bewonderenswaardig dat je het zo onbevangen bespreekt, het is voor velen een taboe, ik zal er niet met iedereen zomaar over beginnen te praten. Dat het invloed heeft op het klaarkomen lees ik hier pas en dat maakt het een klein beetje vergelijkbaar met vrouwenbesnijdenis.

Ik ben zelf ook besneden als kind en heb met het genezingsproces totaal geen probleem mee gehad. Het is wel wetenschappelijk bewezen dat onder de joodse vrouwen baarmoederhalskanker vrijwel niet voorkomt en dit te wijten aan het besneden zijn van hun parnter. Er wordt hier soms heftig gereageerd tegen besnijdenissen en dat vindt ik jammer. Ik heb een zeer goed seksueel leven en mijn vrouw zou niets anders meer willen dan een besneden penis. Dus ieder mag en kan zijn mening zeggen hier maar doet het op een vriendelijke manier zonder elkaar te verwijten.

Dit had ik nooit verwacht van Nederlanders. Besnijdenis is in België de normaalste zaak. Veel mensen weten dat ik besneden ben en hebben er totaal geen problemen mee, ze zijn zelfs nieuwsgierig. Ik ben besneden om medische redenen, ik kon geen seks hebben om mijn voorhuid te strak was.

Dus ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om het wel te doen. Ik begrijp niet dat sommige mensen het zien als een verminking of een schending van de mensenrechten, mijn hemel. Het is de normaalste zaak, er is iets mis gegaan in mijn puberteit en ik heb het kunnen oplossen, dat is toch het mooiste wat er is!

Ik kan eindelijk genieten van liefde ed. Dit getuigt dat er veel egoïsten op deze wereld zijn die andere meningen niet aanvaarden of evalueren. Niet luisteren naar mensen die last hebben van tunnelvisie! Het zou nog niet eens een gespreksonderwerp mogen zijn, besnijdenis bestaat al decennia! Ben het procent met de schrijfster van het artikel eens op alle fronnten. Ik ben zelf op latere leeftijd strak en hoog besneden.

Opl alle fronten ben ik er heel blij mee. Heb maar van een ding spijt en dat is dat ik het niet jaren eerder heb laten doen. Ziet er perfect uit. En gene klachten meer aan de voorhuid. Seks is ook prettiger en ook geen problemen meer met het krijgen van eracties. Ziet er ook veel geiler uit, dat vindt ik zelf en ook alle vrouwen die ik spreek geven de voorkeur aan ene besneden pik. In parenclubs zie het je het de laatste paar jaren ook vele meer. Bewijs is dan ook dat het niet meer alleen voor religie of hygiene wordt gedaan, maar dat de meeste mannen en vrouwen het een veel geiler gezicht vinden.

Landen zoals Amerika zijn 95 procent van de mannen besneden. Hier in Nederland zie je het ook veel vaker en dan niet in doelgroepen die het voor religie doen, maar gewoon bij Nederlanders. Puh,jammer dat je dit soort dingen nodig hebt om je aantrekkelijk en interessant te voelen, echt zielig! Ik kan me niks moois voorstellen bij zo'n gepimpt geval, je blijft gewoon zien waar gesneden is. Voor mij is er niets mooiers dan een piemel die langzaam stijf wordt en waarbij de voorhuid uit zichzelf naar achter glijdt, zodat de eikel meteen komt bloot te liggen.

Dat gaat niet met zo'n kale gummiknuppel. Ik ben superblij met mijn huidige vriend die tussen zijn benen gelukkig puur natuur is, ik zou beslist geen vent met zo'n besneden pik willen! De gedwongen prostitutie zal sterk afnemen, als meer Nederlandse jongens bij de geboorte besneden worden. Hiertoe verwijs ik naar de feministische auteur Hugo Schwyzer.

Wat een belachelijke nonsens. Wat er al niet wordt bijgesleept om besnijdenis goed te praten. Te gek voor woorden! Een vooraanstaand expert op het gebied van sexuele magie, Renate Groenenboom, stelde in vast dat Nederlandse vrouwen sterk gefrustreerd waren ten op zichte van Amerikaanse vrouwen. Trek uw eigen conclusies. Dit slaat net als de commentaren van 26 en 27 januari helemaal nergens op. Ook deze reactie is hersenloos gezwam van een wereldvreemde dwaas! Als een man besneden wil worden kan hij dat wanneer hij volwassen is zelf beslissen, en eventueel uitvoeren.

Waarom willen ouders een beslissing nemen die niet terug te draaien is over hun kinderen zonder dat er een medische noodzaak is. Volgens mij hangt alles af van hygiëne. Leer als moeder hoe je de penis van je zoon moet wassen. En laat hem als hij volwassen is zelf beslissen over zijn eigen lichaam. Het valt me op hoe gemakkelijk sommige mensen oordelen over anderen en hun mening over besnijdenis proberen op te leggen. Ik vind een aantal commentaren tegen deze ingreep nogal ongenuanceerd, maar heb ook moeite met de laaiend positieve reacties op besnijdenis die suggereren dat alles er beter, mooier, sterker, geiler en wat al niet van wordt en dat is jammer genoeg ook zoals Zondares - wiens stukjes ik over het algemeen best goed vind - er over denkt en dat iedere jongen of man het daarom maar moet laten doen.

Het lijkt me dat je daar zelf over moet beslissen en niemand dit je mag opdringen. Ik vind het daarom heel goed dat de KNMG Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Geneeskunde zich heeft uitgesproken tegen deze praktijk, omdat er ook nadelige kanten aan zijn. Ik heb tot ongeveer een jaar geleden een vriendin gehad die van mij wilde dat ik me zou laten besnijden. Er was bij mij zeker geen medische noodzaak voor en voor haar was er geen religieuze reden, maar ze had eerder een vriend gehad die besneden was en dat vond ze zo geweldig dat ze iets met besneden piemels had gekregen.

Ze wilde daarom ook dat ik me zou laten besnijden. Ik voelde er om verschillende redenen uiterlijk resultaat, ongemak, kosten, misschien slechtere seks niets voor en dat leverde de nodige discussies op, want ik vind dat een partner dit om alleen persoonlijke smaak niet van je mag eisen.

Ze haalde zoveel argumenten uit de kast dat ik het gevoel kreeg dat de ingreep voor haar belangrijker was dan het vriendje.

Door haar gedram voelde ik me zo onder druk gezet dat ik het heb uitgemaakt. Ze was een prachtige meid om te zien en ik gaf echt om haar, maar de relatie was me geen operatie waard om tegemoet te komen aan een rare kronkel van haar. Ze was woedend toen ik haar dit zei, want ze had gedacht dat ik toch wel zou toegeven. Ik vond het een triest einde van iets dat heel leuk begon en ik voel me er nog steeds verdrietig onder, maar heb ook het gevoel dat er geen andere oplossing meer was.

Besnijdenis, praat me er niet van! En de feministische beweging dendert voort.. De meest enthousiaste pro besnijdenis jongens en meisjes hebben eigenlijk maar 1 steekhoudend argument: Steekhoudend omdat het de enige waarheidsgetrouwe motivatie voor hun enthousiasme is.

Dat en een gebrek aan gezond verstand. Er zijn zat horrorverhalen, maar in werkelijkheid, zoals in landen als Egypte, is vrouwenbesnijdenis nagenoeg gelijk aan de mannelijke variant.

Waar is jullie kennis en jullie eer? En mannen, zielige verraders, mietjes, slaafjes dat jullie er zijn. Je laat je lichaam aanpassen vanwege een vrouw haar genot? Hoe laag kan je zakken. En nee dat is niet chauvinistisch, want hetzelfde van haar vragen is net zo min menswaardig. Ik kots van jullie! De eens zo trotse man, koning van planeet aarde, laat in zijn meest geliefde lichaamsdeel snijden en vergoelijkt het met genot dat een geïmproviseerd sex speeltje nog kan geven?

Schaam jullie, schaam jullie diep. Hebben jullie je nooit afgevraagd waarom er zoveel propaganda websites voor besnijdenis bestaan? Christenen, joden, moslims en medische bedrijven zijn de enige belanghebbende?! Maar goed, laat je maar lekker onderwerpen slaafs kut volk. Leef je leven lang illusies terwijl de wereld aan je voorbijgaat! Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Mijn opmerkingen in het tekstje over "de ideale pik" hebben een heleboel onrust veroorzaakt. Dat gaat zo te zien over mijn opmerkingen over besnijdenis. Daarom schrijf ik nu een apart stukje speciaal daarover. Ik vind eigenlijk dat het onzin is om er zo moeilijk over te doen, maar er zijn mensen die er een punt over maken.

Besnijdenis is het weghalen van de voorhuid van de penis. Dat is het losse stukje vel dat over de eikel heen kan schuiven. Het komt bij best wel veel mannen voor. Alle moslims en joden zijn besneden, en die zijn ook geregeld klanten bij me.

Onder Afrikaanse mannen komt het ook wel voor, maar niet zoveel. Blanke Amerikaanse mannen zijn bijna allemaal besneden. Er zijn ook besneden Nederlandse mannen. Als prostituee zie ik heel veel penissen, en daar heb ik mijn eigen voorkeuren in. Ik heb er ook veel ervaringen mee gekregen. Ik denk dat ik een kenner ben op het gebied van de penis.

Ik maak er werk van om goed met zo'n ding om te gaan, en er zitten best veel verschillen tussen soms. Daardoor krijg ik kennis van hoe ze werken. Daar ga ik best wel diep in, want ik doe het met mijn werk. Ik heb er dus mijn koppie bij als ik aan de slag ben, en de meeste vrouwen natuurlijk niet. Die zijn verblind door de liefde. Dat is niet verkeerd bedoeld. Besnijdenis kan strak zijn, dan is veel huid weggehaald.

Dat zorgt ervoor dat de penis strak staat als hij stijf is, en de eikel altijd bloot is als hij slap is. Als er weinig huid is weggehaald, dan is het een losse besnijdenis, en dan is er geen strakke huid als hij stijf is. Dan blijft de eikel ook alleen bij een stijve helemaal bloot. Als hij slap is, word zijn eikel dan ook vaak nog een stukje bedekt.

Er zit ook bij onbesneden mannen heel veel variatie in de voorhuid. Sommige mannen hebben een hele korte voorhuid, zodat je kan denken dat ze besneden zijn. Je kan zien dat dat niet zo is omdat een besneden man een litteken om zijn pik heen heeft. Andere hebben weer lange, zodat hij zelfs bij een erektie niet vanzelf terugtrekt van de eikel. De voorhuiden kunnen wijd en los zijn, of juist nauw, en hoe dik de huid is maakt ook veel verschil.

Sommige mannen hebben een stug ringetje voorin hun voorhuid. Andere juist weer niet. De gewone gemiddelde man heeft een dunne voorhuid, die als hij slap is over zijn hele eikel heengaat, en alleen een beetje open is aan de voorkant, zodat je nog net zijn eikel ziet.

Als hij stijf word, trekt de voorhuid zich terug en laat de eikel bloot, met een plooi net achter de eikel. Tijdens het neuken kan die plooi net over de rand van de eikel heen komen. Een heleboel mannen hebben andere voorhuiden, en daar zitten heel wat probleemgevalletjes tussen. Meestal zijn dat kleine probleempjes, zoals smegma, of een beetje lang zijn, of stugge ringetjes. Maar best vaak zijn er ontstekingen, of scheve voorhuiden die niet goed bewegen, of nauwe voorhuiden die pijnlijk zijn als je ze terugtrekt.

Soms is het alleen een probleem voor mij en niet voor hem, als hij bijvoorbeeld een lange dikke voorhuid heeft. Dan gaat hij daarin schuiven, en dat voelt onprettig voor mij. Bij anaal vind ik het juist weer prima. Vooral lange voorhuiden zijn een probleem met condooms.

Ze zorgen voor afglijders, en het condoom is soms lastig om te doen. Dat zorgt er dan ook meteen voor dat je moet opletten tijdens het neuken, want je voelt bij die mannen niet zomaar dat ze afgegleden zijn. Ik zie zovaak scheve voorhuiden, of nauwe of ontstoken voorhuiden, of voorhuiden die gekrompen zijn zodat ze niet kunnen glijden. Die mannen zouden besneden beter af zijn. Een paar van mijn vaste klanten hebben zich als volwassene laten besnijden. Daar had ik trouwens niets mee te maken!

Daaraan heb ik een hoop verschil kunnen zien. Voor volwassen mannen is het best pijnlijk, en toch zijn ze allemaal tevreden. Ik weet uit ervaring dat de verhalen over hygiëne gewoon wél kloppen. Besneden mannen zijn schoner en fijner. Besneden mannen hebben minder vaak signalen van SOA, besneden mannen zijn minder vaak ontstoken, en ze zijn minder kwetsbaar. Onbesneden mannen kan je makkelijk bezeren, besneden mannen veel minder. Besneden mannen zijn vaker gezond.

...

: Sex afspraak nu slappe lul aftrekken

JONG OUD SEX LEKKER GEBEFT 915
Sex afspraak nu slappe lul aftrekken 77
Thuisontvangst prive sex in uden Het was die middag behoorlijk warm en met zijn bovenlichaam ontbloot was hij druk doende om zijn bromfiets weer aan de loop te krijgen. Bij de reacties onder het kopje ouwehoeren hebben jullie zeikerds het nog over vrijheid van meningsuiting toch???? Ik heb er niet extreem veel last van maar ik kan me voorstellen dat het besneden fijner. Als je al aan de voorhuid kan zien wat voor dingen hij later gaat tegenkomen, dan is het dom om te wachten tot de besnijdenis veel ingrijpender voor hem is. De uroloog had een andere oplossing en ik laat mijn kind daar verder zelf over oordelen.
Voorzichtig neuken sexclub limburg Zoek slaaf klaarkomende dames
Sex afspraak nu slappe lul aftrekken Sex contact websites geile kont neuken

NATTE KUT VINGEREN GRATIS NEUKEN IN AMSTERDAM

Ik wist niet wat ik meemaakte, hij verlangde toch zolang naar me? Hij gaf aan dat hij niet zeker wist of ik wel of niet aan de pil was en zat niet te wachten op een 2e ongelukje heeft al een dochter met iemand en dat was echt een ongelukje ondanks dat zij de pil slikte. Ik ging condooms halen ook al ben ik aan de pil en kom terug zie ik meneer alweer aangekleed staan. Echt zo raar, dus ik zei niet veel en deed ook mijn kleren aan.

Er zouden nog meer momenten komen zei hij. Anyway het was een afknapper voor mij en ik denk dat hij niet zo groot geschapen is omdat ik niet veel voelde of dat zijn penis gewoon halfslap in me zat kan me niet meer zo goed herinneren Daarna hebben we elkaar weer een paar keer gezien en elke keer als hij bij me is en aan me zit geeft hij aan hoe sexy en aantrekelijk hij me vind, dat hij het warm van me krijgt etc, zit constant aan me etc.

Gisteren was hij weer bij me, op de bank werd hij weer erg heet, kreeg een stijve, eenmaal in de slaapkamer kreeg hij weer een slappe en kreeg hem weer niet hard. Het lukte hem niet, we zijn maar verder tegen elkaar gaan liggen. Maar ik begreep dit dus echt niet, heb nog nooit zoiets meegemaakt.

Hij zei dat het kwam doordat hij 3 dagen ervoor een natte droom had gehad? Dat ging er bij mij niet in want na 3 dagen zou hij toch alweer opegwarmd moeten zijn, dan gaf hij aan dat dit hem dus nog nooit eerder is overkomen bij iemand anders, dat hij met zijn gedachten ergens anders zat, dat hij soms elke dag een stijve kan krijgen en wil vrijen en soms niet, hij was niet ziek ofzo, maar hij begreep het ook niet.

Hij vroeg wel ineens: Hoe ziet hij eruit? Ik heb gezegd dat ik daar zeker geen antwoorden op ga geven op zo een moment. Ik heb hem op zijn gemak proberen te krijgen en gezegd dat het geen probleem was. Nu gaf hij aan dat we de vlg x niet meer met het seksgebeuren bezig zullen zijn, meer intimiteit en dan zouden we wel zien wanneer weer het juiste moment is om het weer te proberen.

Hij zei dat hij me echt zou laten zien dat hij heus wel met me naar bed kan gaan? Ik heb aangegeven dat hij voor mij niks hoeft te bewijzen, maar hij legt er zlef de nadruk op. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, iemand wel? Zuigstengel vrijdag 31 december Dreamglasses vrijdag 31 december Heeft hij het gevoel dat hij aan bepaalde eisen van jou moet voldoen. Only dead fish go with the flow. Hij geeft allerlei uiteenlopende redenen waarom het hem niet lukte.

Ik zag wel dat hij er zo erg van baalde. Eerst voelde ik me zo beledigd en dacht dat het met mij te maken heeft, maar als hij me ziet krijgt hij altijd een stijve, alleen tijdens de daad verslapt zijn penis weer. Ik durf er ook niet meer de nadruk op te leggen, maar ik heb ook geen zin om maanden te moeten wachten ofzo voordat ik normale seks kan krijgen. Ik merkte dat hij heel erg de nadruk legde om me oraal en met zijn vingers klaar te laten komen.

Net alsof hij wist dat hij hem toch niet meer omhoog zou kunnen krijgen. Soms helpt het als je begint met wat mondwerk. Dan blijft hij soms wat langer op oorlogssterkte. Ik vond de vragen over mijn ex-man ook zo raar, wilde perse weten of hij gespierd was enzo.

Hij zeurde figuurlijk dan maanden aan mijn hoofd voor seks en eenmaal zover verslapt zijn penis steeds. Haley vrijdag 31 december Ik denk dat de spanning iets te hoog opgelopen is voor deze man en dat hij door die ervaren druk niet meer presteert. Jammer genoeg kan hij er niet volwassen mee omgaan zich snel aankleden terwijl jij een condoom zoekt!!

Ik denk dat zijn aanpak om de volgende keer minder met sex bezig te zijn een goede is. Maar dat is slechts de helft: Verder heb ik het gevoel dat je niet alles vertelt over jullie. Doen jullie wel leuke dingen of zit hij al twee maanden alleen maar aan je te plukken terwijl jij hem af probeert te weren? Maar miet er zoveel werk zijn voor zo een 1e keer? Ik kan me herinneren van andere partners dat die al heet werden van het voelen van mijn naakte lichaam, dat lange voorwerk kwam pas na een tijdje.

Gabje33 vrijdag 31 december Uhm ja, toen my dear husband en ik nog in het afspraakjesstadium zaten lang lang geleden: Het duurde even voordat wij eindelijk tot de daad overgingen, een maand of 2, en op het moment supreme verdween zijn erectie weer.

Dit gebeurde eigenlijk tot 6 a 7 keer meen ik mij te herinneren. Ik verbaasde mij er ook over , maar ach.. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen Nu waren wij wij een stuk jonger dan jullie, vermoed ik.

Wij waren begin 20, dus de eventuele oorzaken waren allemaal nog niet zo gecompliceerd. Het is trouwens wel handig bij het rukken, dan wordt er een beetje sperma in dat "kuiltje" opgevangen en hoef ik er niet direct bij met een doekje. Ik ben zelf ook onbesneden, maar ik zie eerder mogelijkheden dan problemen. Ik spreek hierbij niet alleen over mezelf, maar ik heb ook al regelmatig mannen afgetrokken in een seksbios met het gewenste resultaat.

Bij wijze van voorspel wordt eerst het randje van de voorhuid gekieteld bij de opening, gevolgd door een massage van het uiteinde van de voorhuid met de vingertoppen. Op die manier wordt de eikel snel vochtig en begint het eigenlijke aftrekken. En dan zijn er 2 mogelijkheden: Beide technieken worden afgewisseld naargelang het effect en daarbij wordt er steeds sneller afgetrokken tot het klaarkomen.

Geen idee ben ook besneden. Grappig, ik ben onbesneden en vraag me weleens af hoe het gaat bij besneden jongens. Ik denk trouwens dat dat wel verschilt van jongen tot jongen. Bij sommige onbesneden jongens gaat de voorhuid ook vanzelf naar achteren bij een erectie, bij mij blijft ie juist gewoon bedekt als ik er verder niet aan trek. Geen idee hoe lang mijn voorhuid is, mijn hele eikel is gewoon ermee bedekt en dan zit er ook nog een tuutje aan Als ik een stijve heb is het tuutje grotendeels verdwenen.

Ik zou het ook wel interessant vinden als jij precies vertelt hoe je rukt met een besneden pik. Ik doe bijvoorbeeld mijn hand om mijn lul en ga op en neer zonder verder de eikel aan te raken, het lekkere gevoel in de eikel wordt echt alleen maar veroorzaakt door de wijving van de voorhuid die dan ook automatisch meebeweegt over de eikel.

De eikel komt dus af en toe wel helemaal bloot, maar niet de hele tijd. Vroeger toen mijn voorhuid nog niet over mijn eikel kon rukte ik op dezelfde manier, alleen bleef mijn eikel toen natuurlijk de hele tijd bedekt.

Ik kan me voorstellen dat als je besneden bent dat het dan net even anders gaat en dat je dan meer met je vingers over je eikel gaat??? Gewoon door de voorhuid heen en weer over de eikel bewegen. Zelf kan ik ook gewoon aftrekken door de voorhuid strak teruggetrokken te houden en dan gewoon droog aftrekken.

Ik heb een lange voorhuid, en het gevoel van die ver naar omlaag te trekken als ik mezelf aftrek is heerlijk. Maar feitelijk raak ik mijn eikel nauwelijks aan met mn vingers. M'n voorhuid houdt geilvocht goed beschikbaar, dat maakt aftrekken en lekker mijn voorhuid over mijn eikel op en neer trekken wel zo glad en daarmee extra lekker.

Laatste, als ik klaarkom vang ik mijn sperma op onder mijn dan opbollende voorhuid, mooi om te zien en heel praktisch. Kijk gwn eens op internet naar filmpjes. Of bij Omegle naar real-life Daar zie je t zo.

Je hebt niet eens een voorhuid. Als ik mezelf aftrek dan heb ik mijn hand om mijn lul en ga ik op en neer tegen de rand van mijn eikel. Ik wrijf niet over mijn eikel. Kan op allerlei manieren. De voorhuid heen en weer bewegen over de eikel, of juist helemaal terugtrekken en alleen oevr de schacht rukken. Al dan niet met masseren van het toompje. Je kan ook de eikel blootmaken en met je hand erover, maar dan moet je wel een glijmiddel hebben, bijv. Met een onbesneden lul kan je dus alle kanten op.

Hand om de piemel en dan van onder op en neer tegen de rand van de eikel. Daarmee ga je nl. Ook maak ik wel 's een o-tje, duim en wijsvinger als een ringetje om de schacht en ga daarmee over het litteken en het stukje binnenhuid. Ik wrijf ook niet of nauwelijks over de eikel zelf. Glijmiddel is wel lekker, maar voor mij niet echt nodig.

Ik ben zelf onbesneden en trek me af door met mijn volledige mijn penis vast te pakken en hem vervolgens op en neer te bewegen.

Mijn voorhuid kan bijna niet over mijn eikel als hij in erectie is.

Sex afspraak nu slappe lul aftrekken