Kalekutten heerlijk naakt


kalekutten heerlijk naakt

Ilse twijfelde maar Jan vond dat nog niet zo gek. Max begon zich uit te kleden. Jan en ik volgden. Hierop begon Ilse ook haar kleren uit te doen. Niet veel later zaten we allemaal in ons ondergoed.

De heren hadden allebei een boxershort nog aan en Ilse en ik een beha en string. We keken elkaar aan en Ilse zei waarom ook niet en begon haar beha uit te doen. Wat heeft ze mooie grote tieten.

Een stevige cup C. Hierop volgden wij ook en daar zaten we dan helemaal naakt. Ikzelf heb kleinere borsten als Ilse maar ook stevige. Max heeft een mooie lul van 17 cm in stijve toestand. Wij zijn allebei gladgeschoren. Jan ziet er ook goed uit met een slappe lul van zeker 12 cm. Ilse en Jan zijn niet geschoren. Zo zitten we de rest van de avond lekker naakt de dvd af te kijken en besluiten we om naar een natristencamping te gaan.

Jan kijkt reglematig naar mij en dan zie ik zijn blik richting mijn kutje gaan. Dan wordt het tijd om naar bed te gaan. Morgenvroeg naakt aan het ontbijt zeg ik tegen iedereen. Ilse lacht en zegt oke. Ze is er intussen helemaal aan gewend. Als we in bed liggen hoor ik Ilse en Jan praten,ze hebben het over onze kale kut en lul. De volgende morgen kom ik Jan tegen op de overloop. Hij heeft nog een lichte ochtenderectie. Dat ziet er niet verkeerd uit.

Max is intussen al naar beneden om koffie te zetten. Ilse komt ook uit de slaapkamer. Dan vragen Ilse en Jan hoe het is om vanonderen helemaal kaal te zijn? Kom maar mee naar beneden dan krijg je antwoord. In de keuken zeg ik dit tegen Max en wij zeggen,als je het wil weten dan voel je maar. Ilse en Jan kijken elkaar aan en zeggen vinden jullie dat niet erg. Nee hoor zegt Max. We hebben wel gehoord dat jullie er over spraken in bed en dat het jullie opwond,te horen aan de geluiden daarna. Ilse liep op mij af voelde aan mijn kutje.

Je moet Max ook voelen zei ik en jij Jan,jij voelt maar eens bij mij. Dit deden ze en ze vonden het zo fijn dat ze ook allebei geschoren wilden worden. Na het ontbijt zullen wij jullie lekker scheren zei ik. Na ontbeten te hebben gingen we met z'n vieren naar onze slaapkamer. Daar hebben we alle scheerspullen bij de hand. Jan en Ilse gingen op bed liggen. Ik zou Jan scheren en begon zijn lul en ballen nat te maken.

Max was bezig met Ilse. Ilse lag met haar benen wijd zodat er goede kijk op had. We begonnen lekker te scheren en het liet ons niet onberoerd. Jan zijn pik begon al aardig te groeien en mijn kut werd ook natterJan zijn pik was dik maar korter als die van Max. Max vond het ook opwindend want ik zag zijn pik omhoog komen. Bij Ilse kwam het vocht ook al uit haar kut. Ook de bilnaad werd bij beide niet vergeten want kaal is kaal. Toen we klaar waren keken ze allebei in de spiegel en waren trots op hun kale plekjes.

Ilse zei dat het bij ons ook wel weer mocht gebeuren en bood aan om het te doen. Dit vonden wij goed en gingen op bed liggen. Ilse pakte Max onder handen en Jan begon mij te scheren. En daar hield ze totaal geen rekening mee bij de keuze van haar kleding!

Ze droeg een zeer open shirt waar haar tieten gewoon uithingen en een rokje zo kort dat haar billen er gewoon onder te zien waren! Ze begroette ons lachend, "Heerlijk om je tieten zo te showen en kijk maar goed, ik heb mijn kut nog steeds volledig kaal geschoren", terwijl het rokje omhoog kroop. Ze ging zitten en liet ons lachend in haar kut kijken. Met de andere drie meiden was het weinig anders, een beha was in geen velden of wegen te bekennen en slipjes ook niet of hadden weinig om het lijf.

Mindy was zelfs poedelnaakt gekomen! Nadat ook Dorien en Hetty hun plaats gevonden hadden schonk ik de drankjes voor de meiden in en zette wat hapjes op tafel, daarbij werd ik regelmatig in mijn kont en pik geknepen door het geile stel.

Het duurde niet lang of ik had geen draad meer aan mijn lijf en werd mij lul stevig gepijpt als ik langs een van de meiden liep. Al snel ging het verder, Linda stak mijn stijve lul zo haar kale kut binnen en kwam op mij zitten om een lekker potje te neuken.

Dit voorbeeld werd snel gevolgd en de andere meiden lagen nu ook met elkaar te rotzooien. Het was een gesmak en gelik aan tieten en kutjes van jewelste. Toen gebeurde het onvermijdelijke, Mindy moest plassen. Dorien en Hetty pisten over Nicole heen zodat die in zeiknatte volledig doorzichtige kleding rondliep. Nadat Linda in mijn mond gepist had moest ik Mindy neuken en daarna in de mond pissen.

Drank hoefde ik nauwelijks meer te halen, alleen een enkel biertje om de plasbehoeftes op peil te houden. Gezien mijn ervaringen met Nicole en Lisette en wat Nicole aan het begin van de avond aangaf was ik niet verbaasd dat het nog verder ging: De poedelnaakte Mindy moest poepen!

Nicole en Lisette waren er als de kippen bij en dus zat Mindy nu de geile meiden ongegeneerd in de bek te kakken! De opwindende kreten van Nicole en Lisette waren niet van de lucht terwijl ze smakelijk de stront van Mindy naar binnen zaten te werken.

Dorien zat nu in haar slipje te poepen en Lisette was er als de kippen bij om al dat lekkers uit het slipje te vissen terwijl Linda met haar kont boven de mond van Nicole hing en een grote bruine sigaar in haar mond liet verdwijnen.

Daarna moesten Hetty en ook ikzelf Lisette en Nicole lekker in de mond poepen. Die meiden waren nu compleet doorgeslagen. Nadat al de drank en de hapjes op waren en de meiden nog een aantal keer over elkaar heen en ook over mij hadden gepist werd het tijd om de avond te besluiten.

Mindy was naakt gekomen en vertrok ook weer naakt en Mindy, Dorien en Hetty hadden geen droge kleding mee genomen en vertrokken dus in hun natgepiste kleding, het was echter pikdonker en niemand heeft daar onderweg wat van gemerkt vernamen we later van de meiden.

...

Betalen in natura sex grote memmen

EROTISCHE MASSEUR GEZOCHT PJES ANAAL Lekker kontje in strakke jeans gefilmd met verborgen camera 1m: Esther gehoorzaamde nu direct. Omdat mijn penis ook slap erg groot is, "kalekutten heerlijk naakt", krijg ik 'm in wat voor zwembroek dan ook niet goed opgeborgen. Dan wordt het tijd om naar bed te gaan. Laten we lekker neuken zei Max. Ze haalde de schroevendraaier weer uit haar kontje en zei snikkend in de camera:

SEX IN LEEUWARDEN SPUITENDE OUDE VROUWEN

Misschien was hij ook wel een beetje te ver gegaan, want Esther was zwijgzamer dan anders en als hij haar wat vroeg reageerde ze kribbig. Nadat ze ‘s avonds gegeten hadden bij Hans thuis, besloten ze om nog even te gaan wandelen in het bos.

Hans woonde op fietsafstand van een prachtig natuurgebied waar ze vaak kwamen. Het weer werkte nog steeds goed mee en het was om acht uur ‘s avonds nog aangenaam warm. Ze fietsten naar een stuk bos waar ze nog niet zo vaak samen waren geweest. Onderweg praatten ze nauwelijks met elkaar en Hans probeerde haar wel speels aan te raken, maar Esther reageerde afwijzend. Hans begreep waar ze op doelde en hield wijselijk zijn mond.

Maar Esther was nu goed op dreef. Tsja, aan dat soort gevolgen had Hans gisteren niet gedacht maar het was nu te laat voor spijt. Ze fietsten nog even door en zetten hun fietsen tegen een boom bij een parkeerplaats die op dat uur nagenoeg verlaten was. Ze liepen samen het bos in. De stemming was nog steeds bedrukt, maar de voorzichtige toenaderingen van Hans hadden uiteindelijk toch effect en hij sloeg zijn arm om haar heen en ze liepen zo verder. Even later legde hij zijn hand op haar kont en zei: Hij keek om zich heen of hij een afgelegen plekje kon ontdekken en zag toen een klein paadje dat een beetje verborgen lag, en een beetje omhoog leidde naar een afgeschermd plaatsje.

Ze volgden het paadje en ontdekten dat het paadje doodliep op een open plekje tussen de struiken. En er stond zowaar een houten bankje! Hans ging op het bankje zitten.

Esther gehoorzaamde, schopte haar schoenen uit en trok haar broek uit, zodat ze nu in haar onderbroekje en T-shirt voor hem stond. Hans bekeek zijn vriendin verlekkerd. Esther kreeg het nu toch wel benauwd, dat hadden ze nog nooit gedaan, het bleef altijd bij stiekem vrijen op een plekje buiten waar echt niemand kon komen, zo openbaar in het bos was toch heel wat anders.

Eigenlijk ook wel tot zijn eigen verbazing zag hij hoe Esther schuchter haar T-shirt uitdeed en daarmee haar heerlijke tieten ontblootte. Hij hield van haar tieten, ze waren niet te groot en niet te klein, een maatje 75B had ze. Haar tieten priemden als altijd trots vooruit en haar tepels werden hard in de buitenlucht. Esther keek verlegen naar de grond en wist zich geen houding te geven.

Hij knoopte zijn broek open en haalde zijn lul tevoorschijn. Gehoorzaam deed Esther wat haar was opgedragen en ze pakte met haar hand zijn lul beet en likte voorzichtig aan zijn eikel. Toen stopte ze zijn pik in haar mond en zoog er zachtjes op. Esther deed nu meer haar best en likte hijgend zijn ballen en zijn pik alsof haar leven er van af hing. Met haar ene hand kneedde ze nu zijn ballen, terwijl ze met haar andere hand hem zachtjes begon af te trekken en zijn eikel weer in haar mond nam.

Esther reageerde niet, dat deed ze nooit als hij haar zo toesprak. Hans zag het altijd als een aanmoediging. Trillend stroopte Esther haar broekje van haar billen.

Toen ze helemaal naakt was, pakte Hans haar stapel kleren en smeet het een eindje verderop in de struiken. Hij raakte nu een beetje geïrriteerd, hij wist niet waarom want het was toch heel terecht dat Esther zo reageerde. Esther deed wat haar vriend haar opdroeg. Hans bekeen haar heerlijke jonge meiden lichaam, haar mooie lange benen, haar slanke handen en armen, haar platte buik, haar lekkere tieten waar je niet vanaf kon blijven en haar supergeile kale kutje. Esther voelde zich door haar kale spleetje nog bloter dan bloot.

Wat was Hans nu van plan, hij had een vreemde blik in zijn ogen die ze niet van hem kende. Onwillekeurig deed ze haar handen voor haar kutje. Esther voelde ineens de tranen in haar opwellen, maar ze deed toch wat hij zei. Voorzichtig begon ze zichzelf te vingeren, terwijl haar vriend ontspannen op het bankje voor haar zat. Esther gehoorzaamde nu direct. Ze snapte niet waarom ze het deed, maar iets in zijn stem deed haar eigen wil wegebben. Hans genoot ervan zijn vriendin zo te commanderen.

Zijn hart klopte in zijn keel en hij werd nu echt bloedgeil. Esther begon nu zachte kreetjes uit te stoten terwijl ze haar tieten en kutje met haar slanke meisjeshanden verwende. Ineens stond Hans op, pakte haar kleren uit de struiken en liep naar het pad.

Esther keek geschrokken naar hem. Hem achterna gaan durfde ze niet, ze stond nu tenminste nog beschut voor blikken van de buitenwereld. Waarschijnlijk stond Hans haar nu te bespieden en zou hij zo terugkomen, dus ze deed maar wat hij had gezegd. Ze stopte haar vingers weer in haar kutje en streelde haar borsten. Ze liet haar tepels tussen haar vingers rollen en kreunde er zachtjes bij. Dat was eigenlijk best lekker en ze vergat even waar ze was.

Na een tijdje begon ze zich echter af te vragen waar Hans bleef. Hij was nu toch zeker 10 minuten weg. Het bleef doodstil om haar heen. Ze wachtte nog een paar minuten en probeerde toen voorzichtig door de struikjes heen te kijken of ze haar vriend ergens zag.

Ze begon zich nu toch wel zorgen te maken. Maar nog steeds geen reactie Wat moest ze nu doen? Zou haar vriend haar in de steek hebben gelaten? Hij deed zo raar net, misschien was hij wel naar huis gefietst! Nou als dat zo was zou ze het gelijk uitmaken, dat was toch wel de ergste streek die hij haar kon flikken! Teruglopen naar de fietsen was uitgesloten, afgezien van het feit dat het nog steeds licht was en ze met haar naakte lijf wel erg opviel in het bos, kon ze natuurlijk nooit naar huis fietsen in haar blootje.

Ze besloot nog maar even te wachten tot het donker was en ging op het bankje zitten met kloppend hart van schaamte en angst. Ze sloeg haar benen over elkaar en kruiste haar armen voor haar tieten, want ze voelde zich zo zonder de bescherming van haar vriend ineens alleen nog maar naakt en kwetsbaar en als iemand haar zo zag zou dat de grootste vernedering van haar leven zijn. Zeker een half uur bleef ze zo zitten en het werd inmiddels al schemerig.

Hans was nog steeds niet terug, hij had haar dus in de steek gelaten. Of er was iets gebeurd, je weet maar nooit. Esther besloot tot actie over te gaan.

Ze zocht een paar grote bladeren, hield die voor haar kutje en haar tieten en begon bevend het paadje af te lopen, terug naar het bos.

Ze zag Hans nergens. Ze was zich bewust van haar naaktheid en schaamde zich zo dat ze ineens ontzettend moest plassen. Ze duwde haar hand tussen haar benen en kneep haar dijen tegen elkaar. In wat voor verschrikkelijke situatie bevond ze zich toch! Esther voelde het bloed in haar aderen stollen. Het was niet de stem van Hans. Ze keek om en zag schuin achter haar een man staan van een jaar of Hij zag er heel gewoon uit, met een spijkerbroek en een overhemd met opgestroopte mouwen, en een enorme grijns op zijn gezicht.

Esther wist niet hoe ze het had, waar kwam die vent vandaan en waar was Hans! Esther voelde zich vreselijk vernederd en begon te huilen. Hij gaf haar een klap in haar gezicht en geschrokken ging Esther op haar hurken zitten en liet haar plas lopen.

Esther was bang en gehoorzaamde direct. Ze leegde haar hele blaas op haar hurken met haar benen gespreid zodat de man een vrij uitzicht had op haar strakke kutje. Toen ze klaar was met plassen wilde ze opstaan, maar de man beet haar toe: Esther deed wat hij zei, maar het ging de man niet snel genoeg en hij sloeg haar hard op haar kontje met zijn vlakke hand.

Ze kroop nu vlug terug naar het open plekje tussen de struikjes. Het meisje deed wat hij zei. Aan de andere kant was ze blij dat hij haar niet in de steek gelaten had. Ben je niet bang voor vieze mannetjes die je zien? Ik snap het al, je bent een exhibitionist, je vind het lekker dat mannen je zo zien en het windt je op om mannen op te geilen met je geile lijf. Het deed niet echt pijn maar de vernedering was enorm. Vinger jezelf maar lekker met een paar vingers tegelijk, en stop een andere vinger in je kontje”.

Het deed een beetje pijn, ze was van achteren nog maagd. Hij trok hard aan haar tepels. Esther antwoordde echter niet en de man werd nu echt kwaad. Hij pakte een schroevendraaier uit zijn broekzak en zette de botte kant tegen haar kontje.

Esther voelde het binnendringen en met een gil zei ze: Hij haalde gelukkig de schroevendraaier uit haar kont, greep opnieuw in zijn broekzak en haalde er een grote zwarte merkstift uit. Esther weigerde nu echt. De man duldde geen tegenspraak en duwde de schroevendraaier nu in een keer in haar kont. Ze begreep niet waarom ze gehoorzaamde, maar de man neukte haar nu hard in haar kont met de schroevendraaier en het deed flinke pijn.

Ze schrok van de dikke zwarte letters die nu op haar been stonden en al van veraf zichtbaar moesten zijn. Ze huilde van vernedering, dit zou echt maanden zichtbaar blijven. Toen ze klaar was haalde de man de schroevendraaier uit haar kontje.

Ze deed nu alles wat de man zei, ondanks dat ze niet vastgebonden zat en de man haar niet vasthield liep ze niet weg, haar wil was volledig gebroken. De man zocht om zich heen en vond een lange platte tak. Esther legde de schroevendraaier neer die nu helemaal schoon was, haalde haar vingers uit haar kutje en pakte de stok van de man aan.

Esther begon met de stok op haar kutje te slaan. Het deed pijn maar ze durfde niet te stoppen. Ze sloeg net zo lang tot haar kutje rood begon te worden en haar schaamlippen gloeiden van de pijn.

De vernedering kon dus toch nog groter. Marieke en Sonja waren twee meisjes uit haar klas die echt een hekel aan haar hadden en haar pestten wanneer ze maar konden. Maar hoe kon de man dat weten? Esther ging door met slaan op haar kutje. Ze durfde nu zelfs niet meer te huilen wat voor de man een teken was dat ze het leuker begon te vinden. Ze ging zitten en liet ons lachend in haar kut kijken.

Met de andere drie meiden was het weinig anders, een beha was in geen velden of wegen te bekennen en slipjes ook niet of hadden weinig om het lijf.

Mindy was zelfs poedelnaakt gekomen! Nadat ook Dorien en Hetty hun plaats gevonden hadden schonk ik de drankjes voor de meiden in en zette wat hapjes op tafel, daarbij werd ik regelmatig in mijn kont en pik geknepen door het geile stel. Het duurde niet lang of ik had geen draad meer aan mijn lijf en werd mij lul stevig gepijpt als ik langs een van de meiden liep. Al snel ging het verder, Linda stak mijn stijve lul zo haar kale kut binnen en kwam op mij zitten om een lekker potje te neuken.

Dit voorbeeld werd snel gevolgd en de andere meiden lagen nu ook met elkaar te rotzooien. Het was een gesmak en gelik aan tieten en kutjes van jewelste. Toen gebeurde het onvermijdelijke, Mindy moest plassen.

Dorien en Hetty pisten over Nicole heen zodat die in zeiknatte volledig doorzichtige kleding rondliep. Nadat Linda in mijn mond gepist had moest ik Mindy neuken en daarna in de mond pissen. Drank hoefde ik nauwelijks meer te halen, alleen een enkel biertje om de plasbehoeftes op peil te houden. Gezien mijn ervaringen met Nicole en Lisette en wat Nicole aan het begin van de avond aangaf was ik niet verbaasd dat het nog verder ging: De poedelnaakte Mindy moest poepen!

Nicole en Lisette waren er als de kippen bij en dus zat Mindy nu de geile meiden ongegeneerd in de bek te kakken! De opwindende kreten van Nicole en Lisette waren niet van de lucht terwijl ze smakelijk de stront van Mindy naar binnen zaten te werken. Dorien zat nu in haar slipje te poepen en Lisette was er als de kippen bij om al dat lekkers uit het slipje te vissen terwijl Linda met haar kont boven de mond van Nicole hing en een grote bruine sigaar in haar mond liet verdwijnen.

Daarna moesten Hetty en ook ikzelf Lisette en Nicole lekker in de mond poepen. Die meiden waren nu compleet doorgeslagen. Nadat al de drank en de hapjes op waren en de meiden nog een aantal keer over elkaar heen en ook over mij hadden gepist werd het tijd om de avond te besluiten. Mindy was naakt gekomen en vertrok ook weer naakt en Mindy, Dorien en Hetty hadden geen droge kleding mee genomen en vertrokken dus in hun natgepiste kleding, het was echter pikdonker en niemand heeft daar onderweg wat van gemerkt vernamen we later van de meiden.

Ik ging met Lisette en Nicole lekker onder de douche en mocht, als dank, blijven slapen: Natuurlijk lagen Lisette en Nicole die nacht ook in bed te pissen en pisten mij ook weer in de mond. De volgende dag hebben we de "ravage" op geruimd om de boel weer aantoonbaar te krijgen en na een lekker triootje en een laatste lik op beide kale kutten nam ik weer afscheid van hen, maar niet voor lang dat was me wel weer duidelijk!